Hallo! Mijn naam is Mayke. De oprichter van RekenopMayke. Ik doe graag waar ik goed in ben en vind het fijn als ik daarbij iets voor een ander kan betekenen!

 

 

wie ben ik

een kleine terugblik

 

In maart 2015 heb ik mijn Bachelor of Business Administration (BBA) behaald.

Na het afstuderen heb ik een kijkje genomen in 'de wereld van de paramedici' en heb ik ruim een jaar werkervaring opgedaan bij een vrijgevestigd GZ-psycholoog. Ik ontdekte al snel dat de administratieve lasten van zzp'ers in de zorgsector aanzienlijk hoog zijn.

 

Tel daarbij op dat er een gebrek is aan betaalbare administratiekantoren in Haarlem die zich richten op zzp'ers in de zorgsector, waar toch vaak heel specifieke administratieve werkzaamheden bij komenkijken.
 

RekenopMayke is in het leven geroepen om u hierbij te ondersteunen.
   Ik richt mij vooral  op de administratieve werkzaamheden voor aanbieders van Basis GGZ en Jeugd GGZ,  maar ik doe ook graag algemene administratieve taken zoals het verwerken van de administratie.
     Betrouwbaarheid, privacy en geheimhouding zijn voor mij belangrijke waarden. Ik werk zodoende altijd met een bewerkersovereenkomst en een extra geheimhoudingsclausule in de overeenkomst van opdracht.